Pikavippi ilman puhelinta – pikavippi pankkitunnuksilla

Pikavippi pankkitunnuksilla – miten ja mistä

 

Silloin tällöin tulee eteen tilanne jossa pitäisi saada pikavippi ilman puhelinta. Esim. tekstiviestipalveluiden tai palvelunumeroiden käyttö on rajattu operaattorin toimesta jolloin tarvitset keinon jolla saada pikalainaa johon ei vaadita kännykkää.

Pikalainaa on kohtalaisen helppo saada ja nykyään useat pikalaina yritykset käyttävät nettihakemusta jolloin puhelinta ei tarvitse käyttää lainaa hakiessa. Pikavippi pankkitunnuksilla on siinäkin mielessä edullisempi vaihtoehto että säästyt tekstiviesteista veloitetuilta maksuilta ja näin ollen säästät rahaa hakemalla pikalaina ilman puhelinta.

 

Pikalainan hakemine pankkitunnuksilla yleistymässä

 

Pikavippi ilman tekstiviestiä on yleistynyt paristakin syystä.

1. Tekstiviestikustannukset houkuttelevat hakemaan lainaa maksuttomalla nettihakemuksella.

2. Useimmilla ihmisillä on nykyään käytössä nettiliittymä ja pankkitunnukset joiden avulla on helppo hakea pikavippiä. Pikavippien alkuaikoina oli erittäin suosittua hakea pikavippi tekstiviestillä koska ihmisillä ei välttämättä ollut internetyhteyttä jolloin ainut vaihtoehto oli hakea pikalaina tekstiviestillä. Pikalainaa tarjoavat yritykset ovatkin alkaneet siirtyä suuremmissa määrin verkossa tehtäviin lainahakemuksiin jotta kuluttajat voivat hakea pikalainan mahdollisimman helposti ilman piilokustannuksia.

 

Verkkopalvelu on helppo tapa hakea pikalainaa

Miksi ottaa pikavippi pankkitunnuksilla?

Eräs syy miksi useat kuluttajat suosivat pikalainan hakemista verkkolomakkeen avulla on sen helppous. Hakemiseen tarvitaan pankkitunnukset joiden avulla hakija tunnistetaan. Kun ensimmäinen hakemus on tehty, ei jatkossa tarvitse täyttää kaikkia tietoja uudelleen vaan tiedot säilyvät seuraavan lainan hakemista varten. Tämä nopeuttaa lainan hakemista ja on käyttäjäystävällistä.

Pikavippi johon ei tekstiviestiä tarvitse siis säästää rahaa ja nopeuttaa lainan hakemista. Kun hakemus on käsitelty, saat sähköpostiisi tiedon oletko saanut lainaa vai onko lainapäätöksesi kielteinen. Jos saat kielteisen päätöksen, on syynä useimmiten maksuhäiriöstä johtuva merkintä tai se että et ole maksanut aiempaa lainaa vielä pois. Voit halutessasi myös kysyä pikalainayritykseltä perustelua lainan eväämiseen.

huomio!Jatkossa listaamme paikkoja joista on mahdollista hakea pikalainaa pankkitunnusten kanssa jolloin säästät tekstiviestikuluissa.

Voit myös katsoa listan luotettavista pikalaina yrityksistä täältä…

muuta luettavaa